Utenlandskabler, Støre og strømpriser1 min read

Now Reading
Utenlandskabler, Støre og strømpriser1 min read

Om vi har noen som snur seg etter vinden, kan det være Jonas Gahr Støre. Han har gjort akkurat det samme før. Plutselig, ut av det blå, i 2011, tok han initiativ sammen med Jens S. til å bombe Libya og drepe bortimot 50 000 mennesker og ødelegge de fantastiske vanningsanlegg Ghadaffi hadde bygd opp for å gjøre store områder av ørkenen grønn, samt gi libyerne godt drikkevann. Før dette hadde Støre reklamert seg som en fredens fyrste. Først nå har vi blitt klar over at han, uten forvarsel, kan snu på en 5-kroning: Spørsmålet nå er hvem som blåser vinden i retning av ekstrem prisøkning for strøm til nordmenn, det er noen som gir ham marsjordrene, og han adlyder prompte. Det er derfra den politiske vinden kommer. Som noen regnet det ut, påslaget for strømleverandørene er ekstremt, noe annet kan vi ikke kalle det. En Volvo til produksjonskostnader av 200 000 kroner, skulle med samme påslag legges ut til salgs for 10 000 000 (10 mio) kroner. De er ikke våre venner, verken strømleverandørene eller Jonas Gahr Støre. Støre lyver, men tror at ingen merker det: Hør Støre tale om utenlandskabler til AP-møtet, her (1:56). Sånne politikere kan vi ikke ha.

 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response