Hva er en kvinne, en dokumentar3 min read

Now Reading
Hva er en kvinne, en dokumentar3 min read


What is a woman, en dokumentarfilm av Matt Walsh

Hun lot seg narre før hun ble voksen nok til å forstå hva hun hadde kommet borti, hun er et levende vitne om den elendighet  hun ble viklet inn i og som må advares mot. Film, klikk på bildet eller her.

En begavet filmatisk fremstilling av den hengemyr vi har kommet opp i hvor vi ikke lenger vet hva som er ideologi og hva som er fakta, ikke bare universitetens fakultet går feil, vår forskning, men også medisinen og sykehusene vet ikke lenger hva som er oppe og hva som er nede. Det dreier seg om den marxistiske idé  å tvinge en politisk korrekt virkelighetsoppfatning på folk: Man later som om det går an å skifte kjønn, og viser til hormoner og operative inngrep og har fra de vestlige lands statsapparat åpnet døren til år i den dypeste elendighet, sykdom og død for de som går på limpinnen. La det synke inn: Det positive er; våre statsmarxister har røpet sine ståsteder, de flyter på ønsketenkning, er derfor udugelige, men også skadelige for sine omgivelser. Deres eget arrangement Pride selger dette under overkriftene kjærlighet, toleranse og mangfold. Kenyas masaier rister høflig på hodene. Alle foto er klippet fra filmen.


Utrolig morsom samtale, masaiene er dypt forankret i virkeligheten og tror ikke sine egne ører når de hører spørsmålene fra Matt om kvinner og menn som ikke finner seg til rette i sin kropp….film, klikk på bildet eller her.

Fra presentasjonstekst: «Det er spørsmålet du ikke har lov til å stille. Dokumentaren de ikke vil at du skal se. Er kjønnsroller bare en ‘sosial konstruksjon’? Kan en kvinne være «fanget i en manns kropp»? Betyr det noe i det hele tatt å være kvinne? Vi pleide å tro at det å være kvinne hadde noe med biologi å gjøre, men landets beste eksperter forsikrer oss om at det definitivt ikke er tilfelle. Så Matt Walsh satte seg ned med ekspertene og spurte dem direkte. Han oppdager at ingen – ikke leger, terapeuter, psykiatere eller politikere – faktisk kan definere ordet «kvinne». Walsh avdekker de sjokkerende og grufulle røttene til radikal kjønnsideologi og lærer nøyaktig hvordan aktivister og ideologer prøver å hjernevaske barna våre. Han avslører også en strategi for å beseire den kollektive galskapen som har tatt over samfunnet vårt. Bli med Matt på hans ofte komiske, men likevel dypt urovekkende reise mens han svarer på spørsmålet generasjoner før oss aldri visste at de trengte å stille: Hva er en kvinne?»


Ledelsen av vår nasjon står i dette opp til knærne, Pride er deres arrangement. Det er derfor de kan ta et offentlig gatelegeme i Oslo og legge igjen sitt visittkort, prideflaggets farger. Det var derfra de bestemte at offentlige bygninger I Norge skulle flagge med Pride. En varm takk til de ordførere som sto imot. Det var også derfra hatbrevet kom som ble skrevet til et likekjønnet ektepar foran Pride i Valdres i sommer (se her). De har skrevet slikt før. Det gjelder å splitte folk. Skape motsetninger. Derfor var de også ivrige med slikt etter Utøya og den etterfølgende rettsak, det er til og med samme skribent. De overser også forskningsresultater og kjører på med tyrannisk makt; den tyske medisiner og forsker, nobelprisvinner (1995) dr Christiane Nüsslein-Volhard anklaget offentlig de tyske myndigheter at de befinner seg i fantasiland med sine utsagn om å skifte kjønn. Det er ikke medisinsk mulig å skifte kjønn; «Changing sex is scientifically impossible», se her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response