Mangelfullt kosthold bidrar til vårt fysiske forfall4 min read

Now Reading
Mangelfullt kosthold bidrar til vårt fysiske forfall4 min read


Av Frank Ralle

De fleste av oss er friske når vi blir født. Problemene vi får kommer ofte gradvis, og vi forstår vanligvis ikke hva som er årsaken til dem.
Fra starten av og i vekstperioden får vi næring med korte intervaller da kroppen skal vokse og utvikle seg. Korte intervaller kan kanskje ha en betydning i de tilfeller hvor kroppen trenger å reparere en kronisk eller påført skade. Når du blir sulten begynner kroppen å tære på lagrede ressurser som kanskje ikke inneholder det kroppen burde ha tilgang til for reparasjon / heling.
Senere i livet hvor et ensidig og ofte mangelfullt kosthold bidrar til vårt fysiske forfall kan en endring i kosthold og spisevaner ofte hjelpe oss å bedre vår helsesituasjon. Ved Medvac anlegget vårt har jeg registrert at unge mennesker som retter opp kosthold og livsstil, raskere blir bra av lidelser som gjerne kunne blitt kroniske. Behandlingen hos oss gir ofte svært god effekt i kombinasjon med kost, døgnrytme og søvnmengde.

Menneskekroppen er et samarbeidsprosjekt mellom et antall organer hvor tilførsel av riktig næring, fravær av giftstoffer og et fungerende avfallsystem er avgjørende for deres funksjon. Når vi har pådratt oss skavanker i vitale organer vil vår fysiske kapasitet bli redusert, dette kalles aldring og mange mener at det er naturlig. Det er ikke sikkert at det er naturlig, men det er vanlig. Folk eldes svært forskjellig, fysisk alder kan vesentlig avvike fra reell alder. Aldring er vanlig, men er ofte forårsaket av feil i kostholdet og livsstil. Nesten alle mener at de spiser sunt, men det er ikke riktig, de fleste mennesker vet engang ikke hva som er sunt.

Sunn næring = riktig næring for din kropp, det kan gi deg et langt liv med få fysiske utfordringer og fravær av smerte. Vi er forskjellige, og det som er sunt for meg er kanskje ikke sunt for deg. Det vi kaller Helsevesenet har grenseverdier for analyse av blod og vevsprøver, som er hentet fra et gjennomsnitt av befolkningen. Det er ikke sikkert at disse passer for alle. Flere steder i verden har det blitt utviklet andre analysemetoder som gir grunnlag for enkle tiltak, resultatet for deg ved å følge disse endringene kan være en bedre hverdag.

Det vi også har reagert på at det ser ut til å være en sammenheng mellom fordøyelsen og tilstedeværelse av angst og uro i kroppen. Hva vi spiser og drikker kan være opphavet til disse problemene. Psykiske utfordringer kan muligens ha en sammenheng med fordøyelsen..
Dr. Steven Gundry har en meget interessant tilnærming til fenomenet med sitt fokus på immunforsvaret og lektiners angrep på den indre tarmveggen. Ved healing, og gjenoppretting av kroppens funksjoner, har en internasjonalt meget kjent lege og forsker funnet en for de fleste av oss ukjent sammenheng mellom spenningsnivået i cellene våre og dets betydning for å gjøre oss friske fra tilstander som har blitt ansett som permanente.
Dr. Jerry Tennant har testet metoden på seg selv og mange andre med gode resultater. I Dr Tennants tilfelle har han blant annet beskrevet fornying av skadde hjerneceller og synapser, tidligere ansett som umulig. Ifølge Dr Tennant er vårt normale spenningsnivå -25 millivolt, hvis spenningsnivået endres over til pluss-siden mener han at vi er mer utsatt for sykdom, men hvis vi øker spenningsnivået til -58 millivolt vil kroppen begynne å bygge nye celler.

Dr. Tennant har utviklet utstyr for å kunne øke spenningsnivået. Hans foredrag og bøker forteller en utrolig historie. Vann har en meget stor betydning for vårt fysiske velvære. Rent nok vann er vanskelig å finne men det kan renses og behandles.


Kroppene våre fungerer som et filter hvor avfallsstoffer blir deponert i oss gjennom alle år vi lever. Skaden det kan påføre oss er stor da kroppens «logistikk», næringsforsyning og avfallshåndtering blir hindret. Resultatet er det vi kaller åreforkalkning som påvirker alle kroppens komponenter, ikke bare hjerte og hjerne. Professor Gerald Pollack har forsket på vann i mange år, jeg har ved flere anledninger vært i kontakt med ham vedrørende hans forskningsfond for bedring av menneskenes tilværelse.
Et av professor Pollaks arbeidsområder har konstatert at å fryse drikkevannet for deretter å tine det før bruk gir en økning av andelen selvrensende molekyler kalt exclusion zone water H3-O2. Dette skal ha gunstig virkning på kroppens evne til å helbrede seg selv. Jeg har vært i kontakt med personer som påstår at dette er riktig.

Jeg selv renser alt drikkevann og vann til bruk i matlaging i et 5 trinns filter med omvendt osmose i trinn 4.


Vi kan gjøre mye selv for å holde oss friske. Legene har mange kunder, de har begrenset tid til å undersøke alle like godt. Gjør en innsats selv. Ta vare på kroppen din, gå til legen når du trenger det, hjelp legen din å gjøre deg frisk. Å legge av seg et uheldig kosthold er vanskelig, helse-belønningen kan gjøre at det er verdt det.
About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response