Om Fjordkraft2 min read

Now Reading
Om Fjordkraft2 min read


Om Fjordkraft

Av Frank Ralle

Jeg har i mange år vært “abonnent” på strøm fra nettopp Fjordkraft. Jeg har hatt en avtale som ifølge kommentarer som fulgte tidligere fakturaer skulle være gunstig da den gav en jevn pris gjennom døgnet. Det disse folkene ikke fortalte noe om er at strømstøtten ble beregnet ut i fra spotpris og ikke fra den reelle prisen jeg betalte. Med andre ord, Fjordkraft fylte lommene sine med mine og andres penger da vi ikke hadde fått tydelig informasjon om at vi ville tape stort på deres såkalte gunstige avtale.
Regningen fra Fjordkraft vil begrense julefeiringen i min familie. Jeg vil huske hvordan de har behandlet meg og jeg forlater nå deres portefølje av trofaste kunder. I over førti år har jeg trodd at dette er en bedrift som tar vare på sine kunder, men det tror jeg ikke lenger.

Om det finnes et sted hvor slike mennesker må stå til rette for sin grådighet og sine kriminelle tendenser får jeg håpe de kommer dit snart, jo før jo heller og helst sammen med de politikerne som har vært i posisjon i Norge de siste 20 år. Byråkrater av samme kategori fortjener den samme belønningen. Ifølge de som mener å ha kunnskap om dette stedet skal det visstnok være ganske varmt der og den lokale sjefen holder god kustus på sine gjester.

Det jeg ser etter å ha regnet på denne ublu faktureringen er at jeg hadde spart stort på å bruke et bensinaggregat hvor varmeoverskuddet kunne brukes til å varme huset og varmtvannet, ved siden av å forsyne boligen med strøm til lys og maskiner. Dette skal utredes nærmere. Jeg bruker ikke strøm til oppvarming av huset, jeg fyrer med ved og har skiftet mesteparten av lyspærene til led sparepærer. Vi trenger nye politikere uten bindinger til strømselskapene.

Demokratene er i mine øyne den eneste reelle muligheten til å skape et bedre samfunn enn det vi pådyttes av ondskap og grådighet av de som styrer i dag. La oss gjøre en stor innsats og fortelle alle vi kjenner om det alternative som kan gjøre en forskjell. La oss melde oss inn i Demokratene og påvirke styringen av kommunen og landet vårt fra innsiden. Sammen er vi sterke.


 

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response