Extinction Rebellion på ferde, igjen6 min read

Now Reading
Extinction Rebellion på ferde, igjen6 min read

Extinction Rebellion, det nye kortet i ermet til George Soros; FNs sendebud og kaos-ideolog med pengesekken, og dette er ett skritt lenger ut til ytterlighetene; oversatt «opprør og utryddelse». Det er første gang jeg har hørt begrepet extinction, brukt. Men det er nok ikke tilfeldig. Også Greta Thunberg brukte dette i sin FN tale. Hun har mektige folk i ryggen; Ikke bare Georg Soros, men også den styrtrike arvingen Elon Musk, Bill og Melinda Gates og Richard Branson. At begrepet extinction har kommet inn, ser jeg som et løsenord som skal vekke unge, umodne sjeler til kamp mot det bestående. Kampen kan være nært forestående mot alle de som ingenting forstår av klimapanikken; skal de utryddes? Er disse også fra venstre-ekstremist-siden, de som aldri tar et nei for et nei (toppfoto, ikke uten grunn liker de rødt, her)?

Extinction Rebellion var også på Stortinget i Oslo, sist juni. De lenket seg fast i Stortingssalen. De hadde noen der inne som slapp dem inn uten tillatelse, medsammensvorne, så og si. En politiker, men det var nok ihvertfall to, for de liker ikke å stå alene. De har mektige venner. Mon tro om de var blant Stortingets venstre-ekstreme (MDG, Rødt, SV eller kanskje Skei-Grande og en partikollega)?

Paralympian glues himself; London city airport, han var sterkt nok til å komme opp, men var han klok nok (se her)?

Begrepet extinction er viktig. Navnet skal være hentet fra et kunstverk som står utenfor FNs miljøkonferanse-lokalet i Rio i 1992 hvor Gro Harlem Brundtland var en av hovedaktørene.  Hvilket merkelig selskap hun har havnet i. Men det er blodig alvor for Soros-folket. Med Matt Groenings Simpsons med på laget gjør de alt de kan for å nå frem til grupper av barn og ungdommer som de ellers ikke ville ha nådd. Og der ser vi Gretas forbilde. I talen til FN sep 2019 har hun også prøvd å få frem Liza Simpsons ansiktsuttrykk. Hun har nok ligget i trening lenge; jeg mener  hun klarte seg bra, jenta (se her). Grunnleggere heter Roger Hallam (her og her) og Stuart Basden, se her. Nestleder i London, Skeena Rathor som har 3 jenter i skolealder, gir ikke inntrykk av annet enn at Extinction Rebellion er en uskyldig gruppe unge mennesker som vil en bedre fremtid for alle på jorden, se her. Paul Joseph Watson kaller dette «a huge tax scam (her)». Men kan det ligger mere bak?

Neubauer og Thunberg, Luisa Marie var tilstede som coach fra første stund, her på skolstrejk i Stockholm (se her).

Budskapet er klart. De iscenesetter alle detaljer nøyaktig. De er proffe, og det er greit å være forberedt, det virker som om det de sikter mot er blodutgydelser og maktkupp. «We may bring down governments, and some may die in the Process” sier grunnlegger Hallam (se her). Han forteller også at Bernie Sanders har gjort XR kjent, så de har full støtte fra USAs politiske venstreside, hvor George Soros er meget sentral, han var en betydelig finansier for Barack Obama (se her). Thunbergs tilknytning til Soros-pengene ble helt tydelige gjennom den unge tyske piken Luisa Marie Neubauer (her og her),  som er medlem av One-Foundation, en av Soros’ mange underavdelinger. Hun fulgte Thunberg tett fra tidligste begynnelse.

Fra deres facebookside den 12.oktober 2019

Extinction Rebellions (XR) hovedkontor er i London. Jeg antar de har avdelinger i alle europeiske land, se deres hjemmeside, her. De har allerede stått for aksjoner i både England, Frankrike og Norge. De har tydelig et stort tilfløde; de finnes godt med penger og deltagerne synes å leve av dette, kanskje som reisende, ungdommelige demonstranter som farter fra by til by, fra land til land. Tyskeren Oliver Janich viser på en video om XR et dokument hvor det står at en enkelt demonstrant kan tjene opp til 450 £ pr uke, ca 5000 NOK pr uke. Det betyr at demonstrasjonene i Berlin 7. oktober 2019 (her) med 1300 deltagere (noen medier meldte 3000 deltagere) kunne ha kostet i lønn opp til 585 000 £ for en uke, ca 6,7 mio kroner (se her, utsnitt Janich dokument på engelsk; 25:09). Det er klart mange vil melde seg. Helt sikkert også fattige og sultne pensjonister. Dette er store penger. Hør Nigel Farage diskutere klimaspørsmål med Extinction Rebellions Sarah Lunnon (her).

Enkelte ganger har de også brukt blodfarge for å dramatisere opp sine forestillinger, noe som gir et sterk religiøst preg på opptoget (se foto fra London). Vi ser at her er det langt større forberedelser, planlegging med i bildet enn en vanlig demonstrasjon. Det betyr også større kostnader. «Det rare er at ingen av demonstrantene var klar over at de var grepet av disse religiøse ideene, selv om det var helt åpenbart for noen utenforstående», skrev journalist Toby Young fra den engelske avisen Spectator den 12. oktober 2019.  Tyskeren Oliver Janich har satt sammen flere klipp om et innhold ikke mange har kunnet formulere mye om (se her). Spørsmålet er hva slags kunstneriske virkemidler er dette de har tatt ibruk? Min mening er at dette har en sterk virkning, men inn i det ubevisste. Men for de som husker: Så vi ikke samme håndskriften som disse blødrødkledde viste i London og hos Janich også ved åpningsfesten av den nye Cern Hadron Collider tunnelen i 2018 utenfor Geneve i Sveits? Jeg vedder hvitskjorta mi på at det var de samme folkene som sto bak (se her).

Er dette en bevegelse som kan rive med seg ungdommer over hele verden, slik de forsøker? Gjennom naturverngruppene og deres ungdomsorganisasjoner? Hva ville skje hvis tusenvis av rasende barn og unge strømmet ut i gatene, med angst i blikket? Ville det være signalet til venstresidens superpøbler å blande seg med demontrantene? Med tildekkede ansikter og balltre skjult under jakkene? Ventende til det rette øyeblikk var kommet? Slå til samtidig på et gitt signal? Har vi ikke sett noe lignende før? Husker vi at i Kina drepte Maos rødegardister, ungdommer mellom 15 og 25, satt opp mot alle over 30, bortimot 3 millioner mennesker med Mao-Tse-Tungs velsignelse?

Amazing Polly mener George Soros står bak de mange års uroligheter i Ukraina, se her. Hør hva hun har å si; det var årelange forberedelser, mye tyder på at hun har rett.

Vitali Klitschko (f. 1971), nå ordfører i Kiev

Bokseren som la hanskene på hylla og ble politiker, tysk-kazachstaneren Vitali Klitschko, nå ordfører i Kiev, en viktig person for Victoria Nuland (den tidligere andresekretær for europeiske og euroasiatiske forbindelser ved det amerikanske utenriksdepartement, også kjent for uttrykket «fuck EU») og de blodige sammenstøt på Majdanplassen i Kiev i 2014, møtte nylig til fest med andre VIPs den sentrale skikkelsen fra de brutale Hong Kong- demonstrasjonene sensommeren 2019, Joshua Wong som akkurat hadde fått innvilget asyl i Tyskland (her). Kanskje kommer gjennom dette møtet i Berlin til syne at det er det samme politiske miljø som trekker i trådene bak gatekampene i begge byer? Kanskje er det slik deres ansikt utad, Georg Soros, liker å skryte av sin allmakt, sin opphøyede betydning? Også Angela Merkel bukker i støvet for ham, har vi lagt merke til. Han vil ha demokrati, selvfølgelig; og han plakaterer med anti-korrupsjon. Men hans kjennetegn er bruk av vold.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response