Krig eller terror, meldt i Sverige, blir det unntakstilstand også i Norge?1 min read

Now Reading
Krig eller terror, meldt i Sverige, blir det unntakstilstand også i Norge?1 min read

Kommande stabsläge på sjukhusen?

Sykehusene i Sverige i alarmberedskap

Meldt på nett 23. november 2019: Lennart Matikainen, også kjent fra SWEBBTV, meddeler noe som er viktig for ham: Lever vi i en tid for terror og katastrofer? Er den dype stat presset og griper til vold for å komme tilbake i sin tidligere posisjon? Matikainen har fått meldinger om dette. Sykehusene er satt i alarmberedskap. Kommer et angrep på et av Sveriges atomkraftanlegg? I Oskarshamn (3), Ringhals (4) eller Forsmark (3)? I alt 10 reaktorer. Eller blir Sverige angrepet av Russland? Eller kan vi vente falsk flagg terror fra NATO, Mossad eller CIA? Ha en full vanntank klar, ekstra mat, fyll drivstoff på bilen, har du elektrisk bil, glem det og ta sykkel…hent fotopparat og behold roen.

Ole Dammegård advarte også, (se her), i oktober, han kalte han så kunne komme, en europeisk utgave av 911. Kanskje ble terrorplanene bare forskjøvet?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response