Om Corona viruset4 min read

Now Reading
Om Corona viruset4 min read

https://comicbook.com/tv-shows/2020/02/02/the-simpsons-predicted-coronavirus-outbreak/

Den kinesiske 10-millioner byen Wuhan har et utbygd 5G nett med 10 000 basestasjoner (se her). Kan det hende at et virus får en større slagkraft når det blir bestrålt med microbølger av en viss styrke? Kan det ha en sammheng med dette at det nettopp her dukker opp dødsfall av noe som egentlig skulle ha vært en normal influensa (hør Dr. Klaus-Dieter Zastrow; her)? Jeg har i løpet av årene kommet frem til at influensa ikke lenger har en naturlig opprinnelse, men at spredning av denne i de siste årene har foregått kunstig. Jeg antar at denne suspekte metode har hatt gode vekstvilkår med utbredelse av chemtrails. Amerikanerne har allerede et navn og kaller denne for chemtrails-flu, en hardnakket variant av influensa, hvis oppgave er å plage folk. At det kunne foregå slik, ble for noen år siden bekreftet da italienere gjennom analyser av regnvann fant virus i chemtrails-sporene, sluppet ut fra fly. Ja, kanskje er ikke Bill Gates slik vi har lært ham å kjenne i offentligheten; en vennlig og hyggelig filantrop (velgjører og menneskevenn)?

Ingen har hittil klart å karakterisere en del av den amerikanske middelklasse så godt som komiserien Simpsons. Og alt som er viktig for makthaverne, kommer på Simpsons. Da det åpenbart er Coronaviruset som her står i fokus; at Corona viruset får sin egen episode hos Simpsons, betyr at vi må ta det på største alvor. Kanskje skal coronaviruset, koste hva det koste vil, bli en pandemi? Kanskje skal spådommene til Bill Gates bli tvunget igjennom? Spådommer om slikt er i seg selv suspekt, etter min mening. Men av flere grunner satset han for noen år siden sammen med Erna Solberg flere milliarder på epidemivaksiner, se artikkel VG. Man ser planleggingen, de forberedende skritt ble tatt(forberedende scenario, se her). Selvfølgelig skal de ha noen igjen for sine investeringer, er ikke det bare rett og rimelig? Kanskje det i tillegg til de 65 millioner spådde dødsfall (se her) kunne være meget store penger å tjene? Ville det da falle en slant på klokkeren, i dette tilfelle familien Solberg også?

Ser vi den samme metoden? De som finansierte begge sidene av krigene; hvis det ingen krig fantes, så sørget de for at den oppsto, slik at de kunne selge sine våpen til både venn og fiende? Opererer ikke vaksineprodusentene etter samme mønster?

”Bill and Melinda Gates announced today that their foundation will commit $10 billion over the next 10 years to help research, develop and deliver vaccines for the world’s poorest countries.” – Gatesfoundation.org (se her).

Bill Gates er opptatt av menneskehetens helsesituasjon (se her). Det er dette som gjør at han kunne forutse influensautbruddet i Kina. Tilfeldigvis finansierte Gates-stiftelsen gruppen som hadde patentert det dødbringende virus (se ‘korrekturer’ av fakta her, var det kanskje noen som ble urolige og nervøse), antyder Alex Jones (se her). Et patent koster penger, det er et registrert eierskap på linje med alle slags patenter, de skal gi avkastning (se her). Ligger ikke allerede her bekreftelsen på at noen ønsker å profitere på å kaste sykdom på andre? Alex Jones sier videre at de nå arbeider intenst for å finne en vaksine som kunne løse krisen. Mon tro om vi ikke kan forvente oss at Bill og Melinda Gates om noen måneder dukker opp med vaksinen; som de selvfølgelig allerede har hvis de også har utviklet viruset; Er det dette scenario vi har i vente (se her)? Eller er det ondskapsfulle konspirasjonsteorier (se her og her)? Men det er en kamp om posisjoner, den som lander høyt oppe til slutt, blir kongen på haugen. Til og med «tidligere» CIA-mann, fortsatt undercoveragent Robert Steele, som har opparbeidet seg sympati i Skandinavia, ble satt inn for å påvirke (se her). Fra VG 18. januar 2017:

Gates og Erna satser milliarder på epidemi-vaksine

DAVOS (VG) Angela Merkel, Erna Solberg og Bill Gates skal investere fire milliarder kroner i en grunnstoffbank som skal brukes til å lage vaksiner mot fremtidige epidemier. Senteret får hovedkontor i Oslo (se her).

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response