No, thank you, Mr. Bill Gates12 min read

Now Reading
No, thank you, Mr. Bill Gates12 min read

Robert F. Kennedy Jr. (toppfoto Kennedy mellom Wakefield (t.v) og Del Matthew Bigtree, her) om Bill Gates hensynsløse og umoralske grådighet (foto Fauci og Gates, se her).

Bill Gates har nå kommet sterkt frem i offentlighetens lys. Han gir inntrykk av å ha tatt øverste ledelse under koronakrisen, i en rolle som despot og verdenskeiser. Det har vi på en så omfattende måte ikke vært vitne til siden Romertiden og Napoleon. Det er ikke uten grunn. Bak ham står et maktmiljø som har planlagt dette over lengere tid, et miljø også omtalt i USA som eliten. Deres omfattende makt og gammeltestamentariske straffemetoder sørger for at ingen mukker, men står i stram givakt, med blankpussede sko, hvit skjorte og slips, klare til å reagere på den minste antydning i språk og stemmeleie. Så har Bill Gates meget mere enn bare sin egen business i tankene; det er dette som er bakgrunnen for at han kan stille på samme høyde, ansikt til ansikt med nasjoner, stater og deres ledere:

Vi ser jo hvor alvorlig et virus kan være, mener han, selvfølgelig må vi alle ha et vaksinasjonssertfikat, ellers kan vi ikke bevege oss ute blandt folk, men må sitte hjemme. For det er vaksiner det dreier seg, ikke sant? Først når alle er vaksinert og har sertifikat, kan samfunnslivet bli normalt igjen, sier Bill, det må alle forstå.

Bill Gates gjorde en rekke oppsiktsvekkende uttalelser denne tidlige våren som skulle bli stående som en ubehagelig profeti om et kommende fanatisk overvåkningssamfunn. Nå? Om vaksiner er veien å gå? Det kan være på sin plass å være takknemlig for å ha blitt minnet på hvilken omfattende elendighet Bill Gates’ vaksiner allerede har forårsaket, men også minnet på hvilken familie som offentlig våget å ta opp hansken.

Robert F. Kennedy Jr. gir tilsvar

Vaksiner er for Bill Gates en strategisk på på filantropiens gode rykte og dette skal mate hans mange vaksinerelaterte virksomheter (inkludert Microsofts ambisjon om å kontrollere en global vaksinasjons-ID-virksomhet) og gi ham diktatorisk kontroll over en global helsepolitikk. Gates ‘besettelse’ av vaksiner ser ut til å være drevet av en overbevisning om å redde verden med teknologi.

Han hadde nok håpet på sin andel på $ 450 millioner av det indiske 1,2 milliarder dollar-budsjett for å utrydde Polio, og tok derfor kontroll over Indias National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI) som anbefalte opptil 50 doser poliovaksiner gjennom overlappende immuniseringsprogrammer til barn før fylte fem år. I India ble mellom 2000 og 2017 omkring 490 000 barn lammet av Gates poliovaksine og i 2017 ble han bedt om å forlate India. Epidemier i Konge, Afghanistan og Philippinene ble også knyttet til vaksinering. I 2018 var faktisk 70% av de globale poliotilfeller knyttet til vaksiner.

I 2014 finansierte Gates Foundation tester av eksperimentelle HPV-vaksiner, utviklet av Glaxo Smith Kline (GSK) og Merck, på 23 000 unge jenter i avsidesliggende indiske provinser. Omtrent 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune, men også fertilitetsforstyrrelser. Syv døde. Indiske regjeringsundersøkelser anklaget Gates-finansierte forskere for å ha begått gjennomgripende etiske brudd: De presset sårbare landsbyjenter til å gjennomføre testene (pressuring vulnerable village girls into the trial), mobbet foreldre, tvang igjennom avtaler med underskrifter, for siden å nekte skadede jenter medisinsk hjelp. Saken er nå til behandling i Indias høyesterett.

Under Gates ‘MenAfriVac-kampanjen’ i 2002 i Afrika sør for Sahara, vaksinerte Gates’ operatører tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Omtrent 50 av de 500 barna som ble vaksinert utviklet lammelse ( se tilføyelse den 16/4-20, her). Sør-afrikanske aviser klaget: «Vi er ‘guinea pigs’ (forsøksdyr) for narkotikaprodusentene.» Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond, beskrev Gates ‘filantropiske praksis som «hensynsløs og umoralsk».

Bill Gates venter nå på avgjørelse i høyesterett i India (se video, her).

I 2010 forpliktet Gates seg til å gi 10 milliarder dollar til WHO og sa: «Vi må gjøre dette til et vaksinenes tiår.» En måned senere sa Gates i et Ted Talk-arrangement at nye vaksiner “kan redusere befolkningen”. I 2014 anklaget Kenyas katolske legerforening WHO for kjemisk sterilisering av millioner av uvillige kenyanske kvinner med en ‘stivkrampe’-vaksinekampanje. Uavhengige laboratorier fant en sterilitetsformel i hver vaksine som ble testet. Etter først å ha nektet for anklagene, innrømmet WHO endelig at de hadde utviklet sterilitetsvaksinene i over et tiår (min uthevelse).

Lignende anklager kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinene. En 2017-studie (Morgenson et al. 2017) viste at WHOs populære DTP-vaksine (difteri, stivkrampe og kikhoste) dreper flere afrikanske barn enn sykdommene den forebygger. DTP-vaksinerte jenter led 10 ganger dødsraten for barn som ennå ikke hadde fått vaksinen. WHO har nektet å fjerne den dødelige vaksinen fra markedet, men fortsatte å tvinge den på et titalls millioner afrikanske barn årlig. Globale talsmenn for folkehelse over hele verden beskylder Gates for å styre WHOs agenda bort fra prosjektene som beviselig demper utbredelsen av smittsomme sykdommer som: Rent vann, hygiene, ernæring og økonomisk utvikling. Gates Foundation bruker bare rundt 650 millioner dollar av et budsjett på 5 milliarder dollar på disse områdene. De sier at han har begrenset ressursene for spre budskapet om at god helse bare kan komme via en vaksinesprøyte.

I tillegg til å bruke filantropien sin til å kontrollere WHO, UNICEF, GAVI og PATH, finansierer Gates et privat farmasøytisk selskap som produserer vaksiner, i tillegg donerer han 50 millioner dollar til 12 farmasøytiske selskaper for å fremskynde utviklingen av en vaksine mot koronavirus. I hans nylige medieopptredener ser Gates ut til å være trygg på at Covid-19-krisen nå vil gi ham muligheten til å tvinge sine diktatoriske vaksineprogrammer på amerikanske barn (egen oversettelse av Kennedys artikkel; se originalartikkel her).

Se også Robert Kennedy Jr. om Bill Gates, her, Dr.Sherri Tennpenny, tvangsvaksinering av voksne kommer, på engelsk, se her, om dødsfall ved HPV-vaksineprosjektet i India, her og her. Om flere vaksineskandaler, på engelsk, se her.

Andre som har noe å tilføye

Yoichi Shimatsu, se (her)

Den japanske journalist Yoichi Shimatsu skriver i sin artikkel Gates’ slakt av uskyldige med forurensede vaksiner fra Kina: «WHO kjøper inn billige vaksiner fra en kinesisk produsent tidligere dømt for forurensede vaksiner: Det er ikke bare kineserne som bør bekymre seg for tåkelegging av sannheten, men alle som lovbryteren Changcheng-gruppen leverer billige vaksiner til som f.eks. WHO- og UNICEF-injeksjonskampanjer i Afrika, Latin-Amerika, Midt-Østen, Sørøst-Asia, og Latin-Amerika så vel som India, Russland og Egypt.»

«Rapporter om vaksiner som forårsaker blødning i forplantningsorganene til jenter og unge kvinner, har nå blitt noe mange klager over. Selv om vaksiner kan forårsake noe mer enn en mild feber hos voksne, har de utviklende eggstokkene hos jenter som lever med små menneskelige egg, ikke noe forsvar mot et angrep fra virale belegg, noe som kan skade eggets tynne cellevegg og mikroblodkar. Disse skadelige effektene kan multipliseres med forurensningene i vaksiner, som produseres i kyllingegg, sammen med tilsetningsstoffer som skvalenolje og overflateaktive stoffer (såpeforbindelser) som brukes til å stimulere (irritere) immunforsvaret og forårsake en alvorlig feber, som kan «koke» egg i eggstokkene, » skriver han (oversatte utdrag av tekst, se originalartikkel på engelsk av Shimatsu, her).

Tidl. nuklearfysiker og nå miljøaktivist og forfatter Vandana Shiva, se video (her).

Men Bill Gates har mere å by på enn å sterilisere unge, fattige piker. Han eier aksjer for 23 mio dollar (her) i kjemifabrikken Monsanto, Monsanto-Bayer og bruker alle anledninger til å spre deres genmodifisert frø. Men det ønsker den indiske miljøaktivisten og forfatter Vandana Shiva å forhindre. Hun har sett hva Monsanto allerede har ødelagt for indiske bønder i Punjab. Ikke bare det, men det var de som også fremstilte Agent Orange, og var dermed delaktige i å ødelegge millioner vietnameseres liv på 1960-tallet og de mange som ble født med vandannelser frem til idag. Det var deres egne familier som fikk dette i fanget. De som hadde forårsaket dette tok ikke ansvar. Milliardærdiktatoren Bill Gates som så ofte hadde kuppet demokratiet, feid folk flest til side og tror, ifølge Vandana Shiva, at livet egentlig bare er «kutt og lim» (cut and paste), som om livet var en Microsoft programvare. Men slik er ikke virkeligheten, den er komplekst sammensatt, understreker Shiva. Man kan ikke stjele alt man vil tjene penger på hele tiden, er budskapet hennes til Gates. Hør på intervjuet av henne på fransk fjernsyn.

Pro Life -aktivist og biokjemiker Obianuju Ekeocha fra Nigeria Afrika, se artikkel her, se video, her.

I London oppdaget biokjemikeren Obianuju Ekeocha fra Afrika at under koronaviruskrisen var det også en annen spesialitet som hadde fått forrang; det ble sett på som like livsnødvendighet som leveranser av mat, ambulanse, sykehus, brannmenn og politi. Og ikke bare tannlegebehandlinger, men også kreftbehandling med kjemoterapi på sykehusene var blitt satt på vent. Men det som hadde blitt trumfet igjennom var abort, det skulle gjennomføres som om det var en livsnødvendighet. Men abort, sier Obianuju, er ingen sykdom, det er et valg. Alikevel var den britiske regjering, som ikke engang hadde ressurser nok til å håndtere koronakrisen forsvarlig, villig til å investere i abort. Mon tro om det var noen fra det høye som hadde grepet inn? Kanskje WHOs Bill Gates?

Var ikke det merkelig? Pro Death movement, en dødsbevegelse, som Bill og Melinda betegner som kvinnens frigjøring, forteller Obianuju Ekeocha, får penger, mens sykehus, syke og pleietrengende, ikke får. At folk nå under krisen vil beskytte seg selv, bekrefter at de elsker livet. Alle elsker livet, sier Obianukju. Vi vet at abort for Bill Gates har vært en en tung arv og han har også gått tungt inn i det. Det bekrefter hans iver på å finne skjulte metoder å gjøre kvinner ufruktbare, særlig fattige, unge kvinner. Hele tiden har det vært hans hensikt å få åpne flest mulige dører for abort, å gjøre dette så attraktivt som mulig, slik hans far William Gates II gjorde som leder av den amerikanske Planned Parenthood, dødsfolkets hovedkvarter i USA. Men abort er og blir et ødeleggelsens budskap.

Hvem representerer Bill Gates egentlig?

Det var Bill Gates som ansatte WHO lederen Tedros fra Etiopia, ble det sagt. I 2017. Det er flere som mener at Gates bestemmer hva WHO skal gjøre og ikke gjøre (se her). Kan det ligge andre hensikter bak Gates’ vaksinefanatisme, f.eks som Roger Stone hevder, at Gates vil mikrochippe verdens befolkning gjennom nano-partikler nettopp i vaksiner (se her)? Om Tedros’ Adhanoms kriminelle gjerninger (her). Men WHO har motstand, deres største bidragsyter trekker seg (se her); for mitt vedkommende en gledens dag idag, den 15. april 2020, (Engdahl om WHO, her).

Bill Gates er underveis over hele verden i en rekke oppdrag. Vi har fått med oss at vaksinene merkverdig ofte har vist seg å være forurensede og har forårsaket omfattende elendighet for mange, særlig spebarn, barn og ungdommer. Hvorfor det? Kanskje var sogar forureningene meningen? Var vaksinene en del av et program for depopulasjon? Gates var også en ivrig handelsreisende for Monsantos genmodifiserte frø som førte til ødeleggelser for mange, mange bønder i fattige land over hele verden. Mange ble så fortvilet over måten de ble bundet på hender og føtter av Montantos mange jurister, at de valgt det de trodde var den snareste vei ut av livet, selvmordet. Tilbake satt familien, ofte barnrike uten mat og drikke. De ble lovet større og bedre avlinger, mens bøndenes rettigheter ble utarmet, og også jorden døde, ifølge Vandana Shiva.

Hva var den egentlige hensikten bak dette? Var ikke GMOs et bedrag? Ødeleggelse av mat, men innpakket i glanspapir knyttet med silkebånd og kalt fremskritt? Men som menneskene langsomt ble syke av? Bill Gates skrøt av sin filantropi, mens vi i en årrekke så at det i hans vaksiners fotspor lå ødeleggelser, lå menneskers invaliditet, lå sykdom og død for tusenvis. Og selv nevnte han det aldri, det var som om det aldri hadde hendt, han tok aldri ansvaret, men sto som en puberterende guttunge med hendene i bukselommene, som om de mange skjebnesvangre ulykkene ikke eksisterte. Bill Gates har gjennomgående villet flykte vekk, som en skygge.

I hans og hans kones finansiering og tilrettelegging av arbeide for det forferdens bedrageri abort, tildekket ved løgn om kvinners frigjøring, lå destruksjon av folks fremtid. Og dette ble utnyttet akkurat under koronakrisen? Hva kunne være det egentlige motiv bak dette? Hvorfor var akkurat dette viktig å drive fremover, akkurat nå? I skyggen av en krise? Hvorfor skulle ikke de forskjellige folkeslag få lov å bestemme over sine egne liv, Bill og Melinda Gates? Hvorfor brukte dere ressurser på å ødelegge tusenvis av unge jenters fertilitet? Hva kunne være bakgrunnen for at en norsk statsminister, Erna Solberg, gav av skattebetalernes penger til vaksineutvikling iscenesatt av en mann som ikke bare hadde krysset anstendighetens og de moralske grenser, men også i filantropiens navn beveget seg langt ut i lovløshet og barbari, og sørget for død og lidelse for så mange? Tilhørte hun også denne dødskult?

For det som Bill Gates hadde satt ut i livet var konsekvensene av eugenetikken, var ringvirkningene av tanker som hadde levd i mange år i både amerikanske, europeiske og norske undergrunner (om eugenetikk, se her). Derfor ville det være et fremskritt å ta det opp, samtale om det, lufte dødstankene i sollys og vind, få tydelig frem hva slags elendighet dette må skape. Etter min mening er eugenetikk et intellektuellt misfoster som dukket opp som troll i eske fra gode borgeres mette synsvinkel, i et øyeblikk hvor de hadde mistet vesentlige sider av livet, av syne. Jeg var overrasket over å erfare at Norges Miljøvernforbund med mange andre i Norge idag deler disse synspunkter. Da er Bill Gates også deres mann. Men han er ikke min.

Noter: Om Bill Gates som kontrollerer WHO og biografiske kommentarer, se her. Om MMR vaksinemarerittet, artikkel på engelsk, se her. Kanadisk film, Shots In The Dark, om vaksineskader (autisme) 1,5 time, se her. Gatesfamilien hadde ifølge Corbett Report allerede på et tidlig tidspunkt engasjert proffe markedsførere for å gjøre navnet Bill Gates kjent som filantrop (menneskevenn) og et ganske vanlige, elskelig menneske, se video Corbett Report, her. Noen få har prøvd å styre unna glatting, strigling og silkebørster, ingen lett oppgave, se video av reallygraceful, her. Kort, elegant sammenfatning av Bill Gates hensikter, planer og muligheter av Richard D. Hall, Richplanet, se her. Opprop med 289 000 underskrifter sendt til Det Hvite Hus, se her. The History of Bill Gates, om genocid, utryddelse, hans eugenetiske bakgrunn, video her.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response