Statsministeren må stoppes!3 min read

Now Reading
Statsministeren må stoppes!3 min read

Jeg er rystet over statsminister Erna Solbergs bruk av våre skattepenger, særlig nå som det meldes at 13 mrd norske kroner skal til «vaksineforskning» (WHO), etter at også 2 mrd var blitt lovet den 27. mars. Jeg mener dette er uansvarlig. Mitt spørsmål er om våre rikspolitikere på Stortinget på noen måte kan sette en stopper for dette (toppfoto, se her)?

I USA er det flere og flere medisinske fagfolk som peker på at Covid19-pandemien kan være et falsum, hvor WHO spiller en stor rolle. Argumentasjon fra forskere, leger og sykehus er klar; man skriver Covid19 på dødsattester, selv om pasienten faktisk ble skutt og drept, sykehusene får større tilskudd hvis det var Covid19 som ble tilskrevet årsak.

Retningslinje fra CDC for diagnostisering fra Centers for Disease Control and Prevention, ca 11000 ansatte; kan det hende at mange ikke lenger merker at de lever i en løgntåke?

Dr. Deborah Birx, President Trumps korona-rådgiver gikk utrolig nok i en pressekonferanse ut med utsagnet: «…a very liberal approach to mortality», og undergravde dermed på et øyeblikk statistikkens betydning for både medisin og samfunnsforståelse. Slik bidro hun til å skru opp tallene på covid19-døde; det var greit å lyve; løgn fikk samme status som sannhet, på statsnivå. Ikke til å tro, alikevel et trist faktum. I Norge ville det vært det samme som å si at Statistisk Sentralbyrå, hvis grunnmur er sannhet, fra idag av ingen betydning har, lenger. Men ikke alle liker å skue løgnenes ødeleggende kraft i sitt land, se og hør videoopptak av den italienske politiker Vittorio Sgarbis rasende tale til forsamlingen om løgn, her.

Også PCR testen som er avgjørende for å få bekreftet omfanget av pandemien, har mange svakheter. Den tyske lungespesialist Dr. Wolfgang Wodarg, også leder av EUs Parlamentikerforsamling i 2009, har pekt på at testen viser en altfor høy prosentandel av falske positiver (se her). Utvikleren selv, amerikaneren Kay Mullis understreket av testen ikke skulle brukes for diagnoser, men for å studere genmaterial. Alikevel er det denne idag som blir brekkstangen.

Logikken i både sykdomsutbrudd og sykdomsforløp har såpass mange brister, at man må lete etter andre årsaker enn de som hevdes å gjelde. Og hvis det virkelig stemmer at det er en svindel, slik også pandemien i 2009 var en svindel, blir det meget alvorlig når bevilgninger fra statskassen kommer opp i den størrelsesorden det gjør. For; Bill Gates eier mer eller mindre WHO; han eier den vaksineindustri det gjelder. Kanskje havner våre skattepenger på helt andre konti enn det som hevdes?

Det ville gledet meg hvis alle kan vurdere hvilke lovlige muligheter som foreligger; statsministeren må stoppes.

Fra Bistandsaktuelt: «Statsminister Erna Solberg (H) var invitert til å være med og lede mandagens virtuelle møte. På vegne av Norge bidro hun også med drøyt 2,1 milliarder kroner til mandagens mål, men skal bruke hele 13 milliarder på vaksinearbeid i årene som kommer. Beløpet inkluderer drøyt 10 milliarder til vaksinealliansen Gavi de neste ti årene» (se her).

Overskrift fra Washington Times 28. april 2020: Coronavirus hype biggest political hoax in history (her), største politiske svindel i historien.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response