Statsministeren må stoppes!3 min read

Now Reading
Statsministeren må stoppes!3 min read

Jeg er rystet over statsminister Erna Solbergs bruk av våre skattepenger, særlig nå som det meldes at 13 mrd norske kroner skal til «vaksineforskning» (WHO), etter at også 2 mrd var blitt lovet den 27. mars. Jeg mener dette er uansvarlig. Mitt spørsmål er om våre rikspolitikere på Stortinget på noen måte kan sette en stopper for dette (toppfoto, se her)?

I USA er det flere og flere medisinske fagfolk som peker på at Covid19-pandemien kan være et falsum, hvor WHO spiller en stor rolle. Argumentasjon fra forskere, leger og sykehus er klar; man skriver Covid19 på dødsattester, selv om pasienten faktisk ble skutt og drept, sykehusene får større tilskudd hvis det var Covid19 som ble tilskrevet årsak.

Retningslinje fra CDC for diagnostisering fra Centers for Disease Control and Prevention, ca 11000 ansatte; kan det hende at mange ikke lenger merker at de lever i en løgntåke?

Dr. Deborah Birx, President Trumps korona-rådgiver gikk utrolig nok i en pressekonferanse ut med utsagnet: «…a very liberal approach to mortality», og undergravde dermed på et øyeblikk statistikkens betydning for både medisin og samfunnsforståelse. Slik bidro hun til å skru opp tallene på covid19-døde; det var greit å lyve; løgn fikk samme status som sannhet, på statsnivå. Ikke til å tro, alikevel et trist faktum. I Norge ville det vært det samme som å si at Statistisk Sentralbyrå, hvis grunnmur er sannhet, fra idag av ingen betydning har, lenger. Men ikke alle liker å skue løgnenes ødeleggende kraft i sitt land, se og hør videoopptak av den italienske politiker Vittorio Sgarbis rasende tale til forsamlingen om løgn, her.

Også PCR testen som er avgjørende for å få bekreftet omfanget av pandemien, har mange svakheter. Den tyske lungespesialist Dr. Wolfgang Wodarg, også leder av EUs Parlamentikerforsamling i 2009, har pekt på at testen viser en altfor høy prosentandel av falske positiver (se her). Utvikleren selv, amerikaneren Kay Mullis understreket av testen ikke skulle brukes for diagnoser, men for å studere genmaterial. Alikevel er det denne idag som blir brekkstangen.

Logikken i både sykdomsutbrudd og sykdomsforløp har såpass mange brister, at man må lete etter andre årsaker enn de som hevdes å gjelde. Og hvis det virkelig stemmer at det er en svindel, slik også pandemien i 2009 var en svindel, blir det meget alvorlig når bevilgninger fra statskassen kommer opp i den størrelsesorden det gjør. For; Bill Gates eier mer eller mindre WHO; han eier den vaksineindustri det gjelder. Kanskje havner våre skattepenger på helt andre konti enn det som hevdes?

Det ville gledet meg hvis alle kan vurdere hvilke lovlige muligheter som foreligger; statsministeren må stoppes.

Fra Bistandsaktuelt: «Statsminister Erna Solberg (H) var invitert til å være med og lede mandagens virtuelle møte. På vegne av Norge bidro hun også med drøyt 2,1 milliarder kroner til mandagens mål, men skal bruke hele 13 milliarder på vaksinearbeid i årene som kommer. Beløpet inkluderer drøyt 10 milliarder til vaksinealliansen Gavi de neste ti årene» (se her).

Overskrift fra Washington Times 28. april 2020: Coronavirus hype biggest political hoax in history (her), største politiske svindel i historien.

About The Author
Sven-Inge Johansen
Gode tanker og gode følelser betyr mye, fordi det virker velsignende på både den som gir og den som får. Men ikke bare å ta vare på andre er vesentlig, å være tålmodig med seg selv er avgjørende. Husk vi er mange under dronning Victorias (1819-1901) tunge åk. Kan jeg inspirere til engasjement, slik at vi mange små sammen kan velte betydelige lass, f.eks. bidra til at psykopatene mister kontrollgrepet over våre samfunn, er ingenting bedre enn det. Så kan vi i fremtiden slippe de store sosiale ulykker vi står oppe i idag, i 2020/2021 og få leve fruktbart med hverandre. Hvis du har lyst å bidra, vipps gjerne til 41743388 eller send til sven-inge johansen, konto 9722 17 58963. ...akkurat nå før påsken fikk jeg vite følgende: Jeg fikk den ære å bli satt i samme klasse som mange andre fremragende krigere for sannhet, folk jeg beundrer meget; Paypal har varslet at jeg "bryter PayPals retningslinjer for akseptabel bruk" og at de avslutter min konto: Vel, jeg kan bare oppfordre våkne folk til å holde seg vekk fra Paypal; de har foretatt et valg; sensurens kalde og klamme hånd har slått til.
Comments
Leave a response

Leave a Response