Slaktet 17 millioner mink for ingenting6 min read

Now Reading
Slaktet 17 millioner mink for ingenting6 min read

Danske Mette Fredriksens regjering lot 17 millioner mink slakte for ingenting

NORGE/DANMARK: 17 millioner danske mink endte i en massegrav. Men danske eksperter slår nå fast at viruset ikke er farlig alikevel, tar ekspertene feil? Kanskje er det tvert i mot lett å forstå – kanskje har vi noen blandt oss som ikke vil ha uavhengige verken småprodusenter eller småbedrifter??

Fra danske BT: 17 millioner mink ender i en massegrav i Danmark, danske bønder og pelsfarmere er rasende og fortvilet over sin regjering og sine politikere, se video og toppfoto fra video, her.

Fra danske B.T: «Efter at have læst en ny rapport fra Statens Serum Institut, viser flere professorer sig nu skeptiske over for regeringens beslutning om at slå alle mink ihjel og lukke stort set hele Nordjylland ned, fordi en coronamutation havde spredt sig. Det er ellers i rapporten det videnskabelige grundlag bag den drastiske beslutning præsenteres.

Men konklusionen fra eksperterne er entydig: Den farlige og frygtede Cluster 5-mutation er ikke så farlig, som det ellers har lydt. Dette skriver Berlingske: Førende eksperter underkender nu regeringens primære grundlag for at aflive mink og lukke Nordjylland ned: »Det er ikke til at forstå, hvorfor man laver så drastisk et indgreb«

Det kan dreie seg omkring 1700 besetninger, en besetning pr bruk, med 1700 bruk kan det dreie seg om det daglige brød for 6800 danske kvinner, menn og barn. Dette vil statsministeren under påberopning av nødsfall, brutalt legge ned. Vil utføre masseavliving av smittevernhensyn, skriver Bondebladet, men de har åpenbart utført dette uten faglig grunnlag, kan det ligge noe annet enn smittevern bak (artikkel, Bondebladet, her, artikkel BT, her)?

Får vi fugleinfluensa på Jæren imorgen?

Statsministrene Erna Solberg og Mette Fredriksen (her).

Ligger i dette allerede i kortene? Ser vi ikke manøvrert et politisk maktspill skjult bak et usynlig virus? Kan vi regne med at fulgeinfluensaen er neste skritt etter den store minkslakten? Kanskje finner de et mutert virus i en høne og kaller dette fugleinfluensa, selvfølgelig ved bruk av PCR testen som kan fastslå hva det skulle være (blogg, pcr-test, her)? Dessverre må man da, som en følge av at alle hønene kan være eller som det også heter i den nye lovanvendelsen, i fremtiden muligens kunne komme til å bli infiserte, slakte alle sammen, ikke sant?

Fra Nationen 03/12-2020: Fugleinfluensa påvist i fuglepark på Jæren, lurer på om fuglene hostet eller om MT ba om å få komme på besøk da de mistenkte noe (her)?

Også statsminister Mette Fredriksen (karriere, her) er som statsminister Erna Solberg, uten erfaring fra arbeidslivet, politiske broilere som har mistet kontakten med virkeligheten; lever de kanskje i en boble som kan betegnes som et kommunistisk narrativ eller NWO (New World Order), et narrativ som bygger på å føre folk bak lyset? (se danske Netavis Pio om Mettes Fredriksens DDR, her).

Derfor er kanskje IKKE verken fugle- eller svineinfluensaen langt unna? Eller mutert virus der også? Livsfarlige mutasjoner?? Vi hadde 1,65 millioner slaktegris i 2017. Går de med på kjøpet? Må også svinebøndene pakke kofferten? Virus kan, som Kina har gjort kjent, hoppe over på sauer, svin, rådyr og elg. Hvem vet? Eller sauene våre får skrapesyke, men kanskje også skrantesyken? Ja, da er deres siste time kommet og sauebøndene må finne på andre ting å gjøre (artikkel, forskning.no, her).

Portforbud for høner: «Mattilsynet har fra og med fredag 27. november 2020 innført portforbud i enkelte deler av landet. I praksis betyr dette at du som har hobbyhøns og andre fugler i fangenskap i områder der det er innført portforbud, må sørge for å holde fuglene innendørs» (Nationen, her). Forbereder Mattilsynet fugleinfluensa i Norge? Vi må være åpen for det.

Kommer svineinfluensa på Hadeland neste uke?

Om skrantesyke fra VG 30/8-2016: Kuttet hodene av reinsdyrene på Hardangervidda – var ikke syke (her).

Min mistenksomhet ble vakt av mangelen på influensa i vinter. Vi har Covid 19, men ingen influensa, i mine øyne ser det ut til at de som dør av sykdom, dør av underliggende sykdommer i høy alder. Vi har politikere som har bestemt at enhver død uansett skal hete død av Covid19. Mens ingen engang har isolert og identifisert et virus. Tillit til myndighetene? Er ikke dette løgn satt i system?

Siden det er fastslått av medisinske fagmiljø at denne bruken av PCR-testen er svindel (se intervju med oppfinneren, Kary Mullis, her), er det rimelig å stille spørsmålet om alle regelmessig tilbakevendende vintersykdommer som går under navnene forkjølelser og influensaer vi har hatt siden 2000-tallet også har vært svindel? Se amerikansk dokumentar, swine flu, «a killer, spread across the nation» fra 1976; vaksinen gav 4000 amerikanere betydelige nevrologiske skader, (her).

Er det tilfelle var også svineinfluensaen en svindel, men også fugleinfluensaen og skrantesyken. Svindel i den betydning at selv om sykdommer hadde vært et naturlig innslag i dyrenes liv i århundreder, slik som også sykdommer var hos menneskene, ble det nå båret frem under fanfarer på gullstol av korrupte politikere og forskere. Var det berettiget å tvangsslakte 8-12000 norsk sau pga den påståtte skrapesyke? Eller var det hysteri og sauebøndene ble tvunget til å være salderingsposten? Som en bondekone sa det om munn- og klovsyke; dyra var syke 1-2 uker så ble de friske igjen og hadde siden et mye sterkere immunforsvar. Ja, kanskje var sykdom det som var normalt? Som meslinger og kusma hos barn. Svindelen besto i at de hadde funnet noe de kunne bruke som brekkstang. De påsto at det var farlig, mens det i virkeligheten var helt ubetydelig (se NRK, Brennpunkt 1997, Sauen var et ålreit dyr, om skrapesyke, her).

Var det kommende pelsdyrforbudet like dårlig begrunnet? Pelsdyrforbudet som ble presentert på Tinget av Trine Skei Grande? Lå de samme motiver bak denne merkelige beslutning på Stortinget, som bak danske Mette Fredriksens masseslakt?? Tror ikke vi kan utelukke det.

Får sauene våre skrapesyke før jula er slutt ?

For kanskje har samene på Finnmarksvidda rett, sykdom er normalt (?); kommentar hentet fra FB-gruppen Villrein og villreinjakt i Norefjella (her).

«For oss som biologer og humanmedisinere er det faktum at sykdom ikke skal «få lov til » å forekomme hos ville dyr absurd, og peker på at forvaltningen av en viktig høstbar art i sin nåværnede form er utilfredstillende», skriver forskerne Tom H. Karlsen og Eigil Reimser i Notat om skrantesyke hos villrein, okober 2020, (se hele notatet, her),

Dette så ut som et spill som grupper innenfor myndighetene i Norge pr idag styrer. De sitter i ledelsen av Helsedirektoratet, i Folkehelseinstituttet, men også Mattilsynet med sine ca 1200 ansatte og 1 mrds budsjett. For mitt vedkommende kan det se slik ut: Covid19s mål var å få samfunnsborgerne ved hjelp av politikere og konforme statstjenestemenn, til å ta risikable vaksiner, mens mattilsynet tok seg av å få fjernet bøndene og deres husdyr, de som sørger for vårt daglige brød.

Fra 2015 til og med 2019 var ca 280 gårdsbruk nedlagt. Siden de oppdaget noe de kunne bruke som skremmeskudd, som skrantesyken hos villreinene på Hardangervidda, tvang de seg jaktrett med helikopter. Til tross for den almenne oppfatningen som en jeger sa det, skrantesyke har vi alltid hatt, det var ikke noe problem. Skal vi få den ubehagelig overraskelse hvis også de nordiske skogers konge, den vakre elg også skal få skrantesyken?

Hva har kommunistene fore: Kan det være FNs Agenda 2030?

About The Author
Sven-Inge Johansen
Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.
Comments
Leave a response

Leave a Response